Dames 1 sleept 1 punt binnen tegen Regio Zwolle Volleybal

Het is weer zondag, de dag dat de Meijelse kanonnen tevoorschijn komen! Op de tribunes was het iets rustiger dan normaal, maar dat mocht voor ons de pret niet drukken. De Sint is weer in het land dus wij gingen voor drie punten voor in ons schoentje. Zin in de wedstrijd en klaar voor een mooie strijd! Een strijd is het geworden, maar helaas zonder het gewenste resultaat. Met de 3-2 overwinning trok Zwolle aan het langste eind, tot grote teleurstelling van ons team. De Sint had het ons helaas niet gegund.

De eerste set was erg spannend en er werden mooie punten aan beide kanten gescoord. Het was een wedstrijd met veel service druk van beide teams. De pass kwam flink onder druk te staan en de spelverdelers trokken alles uit de kast om de aanvallers toch naar een scorende positie te brengen. Het was een lange en spannende set tot ver boven de 30. Beide teams kwamen op setpoint en we waren aan elkaar gewaagd. Er werd veel verdedigd en iedereen wilde dat laatste punt maken. Bij 32-34 wist Zwolle de set binnen te slepen.

Nieuwe set, nieuwe kansen, nieuwe energie… daar gingen onze Meijelse kanonnen weer. Meijel kwam sterk uit de startblokken en liet zien dat Zwolle nog geen punten te pakken had. Er was veel energie en gejuich met 25-18 ging de set naar Peelpush. Het stond gelijk en nog niemand had de punten te pakken. De derde set waren er wederom een aantal mooie service series. Zwolle had te maken met een fanatiek verdedigend Meijels team dat wilde winnen met 25-18 ging de set dan ook naar Peelpush. Het eerste wedstrijdpunt was voor Peelpush.

Met een 2-1 voorsprong kon Peelpush de overwinnen ruiken, maar helaas wisten we niet door te pakken. Het killersinstinct mistte en we gaven de rest van de punten weg. De vierde set werd met 20-25 verloren. De vijfde set had Peelpush niet de energie die we van de meiden kennen. We gaven de winst ruimschoots weg in de laatste set met 9-15. Teleurstelling en verdriet voor vandaag, maar morgen staan we er weer. We zullen de komende week weer hard gaan trainen om zondag 24 november in de bekerwedstrijd tegen Fast te kunnen shinen.

Bedankt voor jullie support en hopelijk tot volgende week weer!